28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stimați cetățeni,

În perioada campaniei electorale am avut întâlniri cu mulți dintre dumneavoastră iar una dintre doleanțele și nemulțumirile ce au fost exprimate foarte des de către cetățeni au fost cele care priveau curățenia orașului. Pentru a remedia acest lucru am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Așa cum am mai spus, de foarte multe ori, doar împreună putem construi acel oraș pe care îl dorim cu toții. Vă propun un parteneriat care va aduce numai beneficii orașului nostru și tuturor cetățenilor:

Primăria municipiului Turda a început executarea lucrărilor de salubrizare și întreținere spații verzi pe domeniul public al municipiului Turda.

Thumbnail image

Vă rugăm să ne sprijiniți în această acțiune, în  baza HCL 212/2005 cu modificarile ulterioare, prin executarea următoarelor lucrări :

 

1.  Asigurarea îndepărtării buruienilor din imediata apropiere a imobilelor

2. Asigurarea curățeniei trotuarelor, părții carosabile pe porțiunea din dreptul imobilului pe care îl dețineți și a locurilor de parcare pe care le folosiți

3.  Evacuarea și depozitarea deșeurilor menajere rezultate în urma acțiunii de curățenie, în pubele ecologice cu respectarea graficului de colectare

4. Curățarea taluzului văii în zonele limitrofe imobilelor (acolo unde este cazul –Valea Racilor, Valea Fanațelor) de reziduurile  menajere sau de cele  provenite din gospodăriile proprii. Este interzisă depozitarea deșeurilor de orice fel și deversarea apelor reziduale menajere pe străzi, trotuare, pe taluzul sau în albia văilor.

 

Trebuie să fim conștienți că acest oraș ne aparține tuturor și că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a-l îngriji și a-l respecta în aceeași măsură. Este foarte important să conștientizăm că fiecare din noi poate deveni/realiza schimbarea pe care și-o dorește. Putem realiza acest lucru cu bunăvoință și urmând câteva reguli simple cum ar fi să nu aruncăm deșeuri pe stradă sau prin parcuri, aratând astfel și grijă față de mediul înconjurător. Prin gesturi simple și responsabilitate cetățeanul poate să contribuie esențial la îmbunătățirea condițiilor de trai și implicit a imaginii orașului în care locuiește.

 

Municipiul Turda

PRIMAR

Cristian Octavian Matei

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh