19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

PSD Turda şi-a lansat propriul site pe internet, devenind astfel primul partid care acordă o atenţie acestui mediu de comunicare. Site-ul poate fi accesat la adresa: www.psdturda.ro.

Astfel, prin acest mijloc de comunicare, PSD Turda va ţine legătura cu membrii de partid şi cu simpatizaţii PSD, în timp util, aceştia putând citi comunicatele informaţionale emise de organizaţia locală, de cea judeţeană sau de la nivel central. Totodată, PSD Turda este primul partid care va organiza audienţe online pentru cei interesaţi, audienţe la care vor fi invitaţi consilieri locali, membrii ai tineretului social-democrat, jurişti, specialişti pe diverse domenii de activitate etc. Site-ul partidului are şi o secţiune de Forum, unde cei interesaţi pot sesiza diverse probleme consilierilor locali (iar aceştia vor da răspunsurile necesare sau vor transmite problema la nivelul administraţiei locale, urmărind apoi rezolvarea sa), pot sesiza aspectele neplăcute din municipiu (trimiţând documente/poze/înregistrări video), pot face propuneri (pentru consilierii locali sau conducerea partidului), pot veni cu idei care să conducă la o viaţă mai bună (care vor fi analizate, dezbătute şi pregătite pentru aplicare, în cazul în care se dovedesc a fi viabile) sau pot dezbate diverse teme de larg interes (lansate chiar de ei sau de către membrii PSD).

 

„La adresa www.psdturda.ro, cei interesaţi pot găsi poze şi imagini video din activitatea noastră, precum şi alte informaţii de ultimă oră. Avem şi o iniţiativă interesantă pe plan local, respectiv trimiterea unei solicitări de înscriere în partid, prin intermediul internetului. Deja am avut solicitări prin intermediul acestei modalităţi. În viitorul apropiat, vom inaugura şi audienţele online, pentru cei interesaţi, astfel încât legătura cu consilierii sau specialiştii noştri să se poată face în cel mai comod mod, direct de acasă. Suntem primul partid local care acordăm o atenţie deosebită acestui mod de comunicare, mult mai simplu şi mai eficient, în beneficiul cetăţeanului şi ne dorim ca alegătorii să ne sprijine în demersul nostru de a ţine un contact mai apropiat de turdeni, pentru a le înţelege mai bine problemele şi aşteptările şi pentru a vedea că PSD este un partid al turdenilor. Internetul este cel mai dinamic mijloc de comunicare, iar noi ne dorim să fim cel mai dinamic partid local, aşa că iniţiativa noastră nu este întâmplătoare, ci este un rezultat firesc al dorinţei de comunicare cu turdenii, a dorinţei de a le afla şi rezolva problemele, a dorinţei de a fi purtătorii mesajelor cetăţenilor”, a declarat Cristian Matei, preşedintele PSD Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh