19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

De la preluarea conducerii SC DPT SA de către noul director, Ioan Chiș, societatea a încheiat contracte noi de peste 140 de mii de lei dar au fost finalizate contractele vechi încheiate de fosta conducere, legate de finalizarea amplasamentelor pentru lucrările din cadrul proiectului ISPA, derulat de Compania de Apă Arieș.

Directorul Ioan Chiș a remarcat buna colaborare cu Primăria Turda și încasarea unor sume care figurau ca restante. "Nu se vor face concedieri, la noi, în 2012. Dimpotrivă există planuri pentru cel puțin patru echipe de asfaltatori" afirmă directorul Chiș.

Pentru că s-a decis valorificarea fierului vechi, în 19 ianuarie va avea loc o licitație publică pentru vânzarea containerelor și a celorlalte utilaje scoase din uz. Din valorificarea acestora se speră obținerea a jumătate de miliard de lei vechi.
Un alt lucru benefic pentru activitatea SC Domeniul Public Turda SA este stingerea, tot în cursul acestei luni a unei mari părți din creditele contactate de societate în trecut.
La serele societății, în această perioadă se pun bazele viitoarelor recolte de legume care vor fi valorificate din primăvară în punctele de desfacere ale societății.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh