19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda", instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 13-17.02.2012, între orele15.00-18.00, la sediul Şcolii Populare de Arte "Tudor Jarda", str. Fabricii deZahăr, nr. 51, sala 11E (etaj I), un atelier de creaţie mărţişoare.

Atelierul este o invitaţie la destindere prin creaţia unor amulete prevestitoare ale primăverii. Astfel, se vor crea mărţişoare în tehnici diferite de lucru din materiale reciclate şi nu numai.

Participanţii sunt rugaţi să îşi aducă cu ei următoarele obiecte: foarfecă,ac de cusut şi aţă colorată (cel puţin o papiotă), culori tempera, 2 pensule nr. 2 şi nr. 4 cu vârful ascuţit, două coli A4 din carton colorat, diferite deşeuri ( dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi,mărgele), şnuruleţe pentru mărţişoare.

De asemenea, fiecare participant se angajează să lase şcolii 2 mărţişoare.

La curs sunt aşteptaţi să participe toţi iubitorii de handmade din Clujşi numai, indiferent de vârstă.

Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere care segăseşte pe site-ul www.scoaladearte.ro şi trimis la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau personal la secretariatul instituţiei(luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011,ora 12.00.

Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere care se găseşte pe site-ul www.scoaladearte.ro şi trimis la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau personal la secretariatul instituţiei (luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011, ora 12.00.

FIŞĂ DE ÎNSCRIERE
CURS CONFECŢIONARE MĂRŢIŞOARE

NUMELE ŞI PRENUMELE ...........................................................................................
DATA ŞI LOCUL NAŞTERII .......................................................................................
DOMICILIUL ................................................................................................................
PROFESIA ......................................................................................................................
NUMĂR DE TELEFON ...........................................................................................

DATA SEMNĂTURA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh