20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imagePartidele care s-au asociat pentru a dărâma de la putere colosul PD-L s-au pus pe treabă mult mai intens în ultima vreme, și la Turda.

Ședința Consiliului local Turda din, 31 martie 2012, a beneficiat de prezența unui grup de reprezentanți ai Uniunii Social-Liberale. Și de această dată a fost pus "absent", președintele PC Turda, Dorel Corpodean.
Cel care s-a afirmat cu această ocazie a fost președintele PSD Turda, Cristian Matei, mai activ ca oricând, poate și mânat de dorința de a arăta colegilor săi politicieni "cum se face".

Thumbnail imageCu observații pertinente legate de bugetul local dar și, pe alocuri, cu luări de poziție poate prea vehemente – taxate de primarul Tudor Ștefănie, care fusese vizat direct – Cristian Matei a reușit să arate că poate fi liderul opoziției turdene, eclipsându-l prin pozițiile avute pe peremistul Doru Anca.
Consilierul Cristian Matei a arătat că "a făcut o analiză comparativă între capitole din bugetul local", remarcând unele discrepanțe ca nivel de finanțare, între sectoare la fel de importante, în opinia sa, pentru turdeni. Primind răspunsul primarului, Cristian Matei, a trecut mai departe spunând "Noi trebuie să susținem sportul de masă, nu doar pe cel de performanță" argumentând cu statistici efectuate pe plan mondial care relevă faptul că între copii cu vârste cuprinse între patru și 10 ani, unul din doi este obez iar unul din patru supraponderal.
Rolul de lider al opoziției asumat, în sfârșit, de Cristian Matei a fost confirmat și prin reacția sa la acuzele făcute de viceprimarul Mircea Irimie care a pretins scuze din partea USL, despre care a afirmat că ar fi organizat mitingul din 24 ianuarie în fața sediului PD-L, unde s-au strigat lozinci jignitoare la adresa primarului și viceprimarului turdean. Șeful pesediștilor turdeni a negat că el sau colegii săi s-ar fi implicat în organizarea acelui miting sau ar fi strigat ceva la adresa actualei puteri.
Cel care s-a manifestat ca nemulțumit de negarea lui Cristian Matei a fost chiar colegul său de USL, fost viceprimar la Turda, Sorin Săveanu, prezent și el ieri în sala de ședințe a Consiliului local.
Totul s-a finalizat cu apelul primarului Tudor Ștefănie la manifestări decente nu numai în această perioadă ci și în viitoarele confruntări electorale, subliniind că pe turdeni îi interesează proiectele și doleanțele lor și nu bălăcărelile de ordin politic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh