20
Sam, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Spaniolii de la MMM Autoparts au sărbătorit 10 ani de activitate de producție la Turda, în prezența unui număr de circa 30 de invitați.

Evenimentul a început printr-o conferință de presă susținută  de Miguel Priu, președinte Group MMM, Jordi Priu  - CEO Goup MMM și Daniel Prieto Duran - general manager MMM Autoparts, la care au participat și Jesus fernandez Gomez – Sales Director Group MMM și Llouis Gilbert Bonet – General Manager Group MMM. Apoi invitații și reprezentanții presei au putut vizita cele două secții de producție ale întreprinderii de la Turda. Au urmat un serviciu religios susținut de doi preoți ortodocși din Câmpia Turzii și Turda și premierea a 10 angajați care muncesc la MMM Autoparts încă de la înființarea fabricii, acum 10 ani.

Cei din conducerea grupului și a facilității de la Turda s-au arătat mulțumiți de decizia de a deschide la Turda, în anul 2006, această unitate de producție. MMM Autoparts a început cu  o hală  de 4.000 de metri pătrați ajungând în prezent la  două hale totalizând 10.000 de metri pătrați. În prezent aici lucrează 600 de muncitori din Turda, Câmpia Turzii, dar și din localități mai îndepărtate ca Luduș sau Ocna Mureș urmând ca în viitorul foarte apropiat să mai fie angajați circa 50-100 de oameni, pentru ca într-un final să se atingă numărul de 900 de angajați.

MMM Autoparts Turda  produce piese pentru tubulatura motoarelor de mașini, pentru clienți precum Volkswagen, Peugeot, Nissan, Citroen, Toyota, dar și pentru Dacia (Renault). Cu o cifră de afaceri anuală de peste 50 de milioane de euro, compania și-a construit o nouă hală de producție, intenționând să acapareze noi clienți, în următorii doi ani.

 „Cred că am depășit ceea ce ne propuneam  în urmă cu 10 ani, când am pus în funcțiune această unitate de producție. Suntem foarte mulțumiți că am avut inspirația să investim aici și dorim ca, în continuare, să profităm de toate facilitățile și oportunitățile pe care le putem găsi aici pentru a ne dezvolta și în continuare. Anul trecut am avut o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro și sperăm să îmbunătățim aceste performanțe și pe viitor”, a declarat Geordi Priu, CEO Group MMM.

Președintele grupului, Miguel Priu, a ținut să puncteze că întreaga conducere a MMM este mândră că a ales Turda pentru investiția sa: „Compania a reușit să treacă cu bine peste criza care a avut loc la nivel mondial și chiar să crească volumul afacerilor. Pe lângă faptul că suntem foarte mulțumiți că suntem aici, la Turda, suntem și foarte mândri că am investit aici. Am găsit colaborare, am găsit personalul necesar, un personal dispus să învețe, să se instruiască, să se formeze. Am descoperit că poporul române este unul muncitor, foarte activ, suntem foarte bucuroși și chiar mândri că lucrăm cu oamenii de aici”, a precizat Miguel Priu, președintele Grupului MMM.

Grupul MMM, specializat pe producția de tubulatură necesară motoarelor din industria auto, deține trei facilități de producție, una în Spania -Manufactura Moderna de Metales – Barcelorna, una în România, la Turda – MMM Autoparts, și respectiv una în Rusia, la Togliatti, localitate situată pe fluviul Volga.

 


Urmărește aici întreaga conferință de presă: https://www.youtube.com/watch?v=p4MT69st1Xc

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh