26
Vi, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două unități administrative din zonă doresc să adere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”, în timp ce o alta dorește să iasă din aceasta.

Cea care bate în retragere este comuna Ceanu Mare, în timp ce comunele Moldovenești și Iara și-au manifestat dorința de a deveni membre. Consiliul local Turda, în numele UAT Municipiul Turda, a aprobat toate aceste „mișcări”. Cel care a fost împuternicit să semneze documentele în numele și pe seama Municipiului Turda este primarul Cristian Matei.

Astfel, Moldovenești și Iara urmează să aibă calitatea de asociat în cadrul Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”, în timp ce Ceanu Mare pierde această calitate.

Pentru modificarea în acest sens a Actului Constitutiv și Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitara „Apa Văii Arieșului” este necesar emiterea de Hotărâri de Consiliu Local de către toate Unitățile Administrativ Teritoriale (UAT) din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”.

 

Membrii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului” sunt municipiile Turda și Câmpia Turzii și comunele Ciurila, Ploscoș, Viișoara, Tritenii de Jos, Săndulești, Tureni, Aiton, Călărași, Luna, Mihai Viteazul, Petreștii de Jos, plus, în curând, Moldovenești și Iara. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh