20
Dum, Sep
38 New Articles

Turda
Typography

Asa cum ne-am obisnuit la sfirsit de an,  Karate Club Turda isi premiaza sportivii in cadrul evenimentului Premiile KC Turda”.

A fost un an fructuos, cu titluri mondiale si europene, cu campioni nationali, etc. Un an in care ne-am bucurat ca ni s-au alaturat noi membri talentati, apreciind munca noastra profesionista si rezultatele obtinute.A fost un an in care am primit primul nostru tatami, din partea Salinei Turda.

O seara plina de veselie, antren si surprize, iata atmosfera in care am sarbatorit, de la cei mici (Tania, Adelina, etc.), la cei mari (Ale, Victor, etc.). 

Alaturi de noi a fost si sponsorul nostru oficial: SC Salina Durgau Turda, reprezentata de dna director Simona Baciu, dnul director de marketing, Adrian Soporan, precum si prieteni sponsori care ne-au ajutat pe parcursul anului: SC Cumulserv, reprezentata de dnul Gabriel Nemes, GP Instal, reprezentata de dnul  Stelian Pintea.

Fara ei nu ar fi fost posibile aceste rezultate!

Mentionam ca am avut anul acesta “2 sportive ale anului”: Ilinca Pintea, pentru titlu de Vicecampioana Europeana si Maria Morar, dubla Campioana mondiala. Cele doua sportive au primit si Diplome de excelenta in sport din partea SC Salina Turda, premii, etc.

Un gind de multumire si respect pentru parintii care inteleg ca a face sport inseamna sanatate, corectitudine si o forma de pregatire pentru viata!

 

Sarbatori fericite!

Karate Club Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh