28
Joi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj anunţă cetăţenii din zonă, participanţii la trafic şi turiştii în legătură cu faptul că, în baza Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene pentru anul 2017, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii în vederea creșterii gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere.

După ce, în prealabil, pe acest tronson au fost finalizate lucrările de asfaltare și au fost executate marcaje rutiere axiale, în prezent se execută operațiuni de refacere a parapeţilor grei de zidărie pe o lungime totală de peste 5 kilometri de drum, aceste lucrări fiind în plină desfăşurare până la finalizarea tuturor sectoarelor vizate. De asemenea, menționăm că, tot pe acest sector de drum județean s-au încheiat deja lucrările de montare sau înlocuire a peste 200 de metri de lise - parapeţi semigrei flexibili în zonele de risc.

Ceea ce urmărim prin intermediul acestor lucrări este să oferim tuturor iubitorilor de natură care parcurg acest traseu posibilitatea de a se bucura de frumusețea zonei Munților Apuseni în condiții de maximă siguranță și confort, contribuind totodată la creșterea potențialului turistic și punerea în valoare a peisajelor și obiectivelor turistice din această parte a județului. ” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh