15
Ma, Oct
50 New Articles

Administrație
Typography

Mâine dimineaţă, începând cu ora 10.00, va avea loc un nou exerciţiu "Miercurea Alarmelor".

Prin modul de actionare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care vă asigurăm că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice.

Recomandăm cetățenilor să rămână calmi și să urmărească informările ISU Cluj, a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a Departamentului pentru Situații de Urgență.

Începând cu luna august a anului 2017, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă desfăşoară exerciţii de alarmare în prima zi de miercuri din fiecare lună, destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel naţional şi îmbunătăţirii timpului de reacţie al autorităţilor în situaţii speciale de urgenţă. Asigurăm opinia publică asupra necesităţii şi utilităţii derulării permanente a acestor antrenamente lunare.

Scopul exerciţiilor este de a antrena autorităţile administraţiei publice locale, a pregăti populaţia prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare şi a verifica funcţionarea sirenelor de alarmare publică.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh