28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj și Centrul Agro Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Someşana, au deschis la Dezmir, în incinta pieţei agro – alimentare de gros a Clujului, un punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor.

Punctul de sacrificare va funcționa în perioada 04 – 07 aprilie a.c., în intervalul orar 08:00 – 18:00. Preţul estimativ al cărnii de miel comercializate este de 25 lei/kg/carcasă.

„Ceea ce ne-am propus prin deschiderea acestui punct autorizat este să susținem producătorii locali şi să încurajăm păstrarea tradiţiilor privind sărbătorile Pascale. În același timp, considerăm că e extrem de important ca toți cei care doresc să consume carne de miel să o poată face cu toată încrederea, în condiții de maximă siguranță, convinși fiind că achiziționează o carne proaspătă și a cărei sursă este verificată. Punctul de sacrificare corespunde tuturor normelor igienico – sanitare iar produsele sunt, cu certitudine, de o înaltă calitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Pentru a deschide punctul de sacrificare a mieilor, Centrul Agro Transilvania, societate la care forul administrativ judeţean deţine calitatea de acţionar majoritar, a pus la dispoziţia Asociaţiei Crescătorilor de Animale Someşana un spaţiu în suprafaţă de 24 de mp, situat în parcarea A a societăţii, spaţiu dotat cu toate utilităţile necesare derulării procesului de sacrificare - vânzare a mieilor în condiţii optime și avizat din punct de vedere legal pentru a desfășura această activitate.

De asemenea, pentru buna organizare și desfăşurare a punctului de vânzare – sacrificare, acesta se bucură de sprijinul Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Reamintim în acest context persoanelor interesate faptul că transportul pe ruta Cluj –Napoca – Dezmir, mai precis până în incinta societăţii Agro Transilvania, este asigurat de autobuzele liniei 8L.

 

 

Biroul de presă

03 aprilie 2018

 

 

Consiliul Judeţean Cluj

Direcția Adminstrație și Relații Publice

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh