29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luând în considerare că în fiecare an, în perioada Sărbătorilor Pascale, activitatea comercială din piețele agroalimentare, magazine și supermarket-uri se desfășoară într-un ritm alert, fiind expuse spre vânzare diverse sortimente de produse alimentare și nealimentare, informăm cetățenii că și cu această ocazie Poliția Locală Turda, prin  polițiștii locali cu atribuții pe linia controlului comercial, zilnic efectuează verificări privind modul de comercializare a produselor tradiționale Paștelui cu respectarea prevederilor legale.

Pe timpul controlului se urmărește verificarea termenului de valabilitate a produselor și comercializarea în bune condiții atât a alimentelor de post cât și a preparatelor din carne,  carne,  ouă, produse de patiserie - prăjituri sau a băuturilor alcoolice și nealcoolice, totodată acționându-se și în scopul prevenirii comerțului ambulant în locuri neigienice și neautorizate și a produselor neconforme.

Poliția Locală Turda, recomandă consumatorilor să-și achiziționeze produsele alimentare și nealimentare tradiționale și nu numai, doar din locuri autorizate, de la producători/comercianți care respectă condițiile igienico-sanitare și de asemenea să verifice în prealabil termenul de valabilitate, starea ambalajului (integritatea, etanșeitatea), prețul conform elementelor de identificare de pe eticheta produsului.

Poliția Locală Turda, sprijină atât cumpărătorii cât și comercianții, producătorii agricoli - acționând permanent pe linia controlului comercial pentru dezvoltarea unui comerț legal și îi asigură că este permanent la dispoziția lor în limita competențelor legale și va soluționa prompt sesizările dumneavoastră.

Totodată pe această cale, Poliția Locală Turda cu ocazia Sărbătorilor de Paști vă urează: PAȘTE FERICIT !

”Lumina și Căldura sărbătorii să ne îndrume să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară! ”

      

 Cu respect,                                                 

Director Executiv

MOLDOVAN VALER

Contact: Poliția Locală Turda: tel.0264/317303 /0731300903.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh