18
Lun, Feb
41 New Articles

Administrație
Typography

Astăzi, 30 iunie 2018, la ora 08:00, sunt închise circulației rutiere din cauza inundațiilor 3 (trei) drumuri naționale din zona Moldovei, astfel:

DN 15 (km 237+850 – km238+180) în zona localității Bistricioara din județul Neamt,

DN 2G (km 29+600) în zona localității Scorteni din județul Bacău, începând cu ora 06:45, traficul este intrerupt

DN 11 km (154+000) în zona localității Sănduleni din județul Bacău, începând cu ora 06:45, traficul este intrerupt

 

Precizăm că măsura inchiderii acestor drumuri naționale a fost luată din cauza viiturilor produse de precipitațiile abundente, care au adus depuneri de potmol, copaci și pietre pe suprafața carosabilă.

Drumarii de la CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem apel la participanții la trafic  să se informeze, înainte de a pleca la drum în legătură cu situația din zonele pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent și să respecte eventualele restricții impuse pe anumite sectoare de drum.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

 

CNAIR S.A

 

Attachments area

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh