20
Sam, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, situat pe drumul judeţean DJ 107M, între localitatea Săcel şi limita cu judeţul Alba.

Astfel, pe tronsonul Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu județul Alba, mai exact între kilometrul 21+000 şi kilometrul 42+000, au fost demarate şi se află în plină desfăşurare lucrări de întreţinere constând în plombări. În prealabil, pentru asigurarea unui front de lucru consistent, au fost executate lucrări de frezare pe toată lungimea sectorului de drum vizat.

Scopul acestor lucrări este acela de a asigura o circulație optimă, în condiții de siguranță, spre zona montană și turistică Băișoara – Valea Ierii – Buru, dar și un acces rapid la drumul național DN 1, pe direcția Vlaha – Luna de Sus”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Reamintim în acest context faptul că drumul județean DJ 107M Luna de Sus – Vlaha – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba, pe toată lungimea celor 42 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 42+000, este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor județene, lucrările fiind finanțate din creditul în valoare de 50 de milioane de euro contractat în acest scop de Consiliul Județean Cluj.

Până în acest moment, a fost obținută autorizația de construire, lucrările urmând să demareze în cursul acestui an. Acestea au un termen maxim de execuție de 24 de luni şi vor fi executate de Asocierea Kiat Group Construct SRL –Tehnic Asist SRL –Damar Consult SRL.

 

 

Biroul de presă

5 iulie 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh