18
Joi, Apr
16 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În contextul apropierii praznicului Adormirii Maicii Domnului (Sf. Maria Mare) din data de 15 august, eveniment care va aduce la Mănăstirea Nicula circa 50.000 de credincioși, Consiliul Județean Cluj anunță faptul că drumul județean care leagă municipiul Gherla de satul Nicula este pe deplin pregătit, odată cu finalizarea lucrărilor de marcaje rutiere pe ultimul sector, respectiv pe DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula.

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii de Sf. Maria, facem eforturi considerabile pentru îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean astfel încât zecile de mii de pelerini care vor sosi chiar din weekendul premergător acestui praznic să beneficieze de cele mai bune condiții de deplasare, indiferent dacă ajung pe jos sau cu mașina”, a precizat domnul Alin Tișe.

Demarate la mijlocul lunii trecute, lucrările de marcaj longitudinal (axial), de separare a sensurilor de mers, precum şi trasarea trecerilor de pietoni au fost finalizate abia după terminarea lucrărilor de investiţii ale Primăriei Fizeşu Gherlii care au vizat reţeaua de canalizare

Reamintim în acest context că, recent, pe drumurile judeţene DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii şi DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia care comunică direct cu drumul judeţean DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula, s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime însumată de aproximativ 8 kilometri.

 

Biroul de presă

2 august 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh