29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj anunță participanții la trafic că, pe drumul județean care leagă DN 1 în zona localității Gilău și comuna Mărișel, au demarat lucrările de asfaltare, tronsonul vizat având o lungime totală de aproximativ 40 de kilometri.

Lucrările efective, executate de SC Kiat Group Construct SRL, au început în cursul zilei de 24 august a.c., în zona motelului Gilău (km 2+800), ele înaintând în perioada următoare înspre barajul Tarnița.

„Acest drum județean reprezintă, probabil, ruta preferată a celor care doresc să ajungă în zona montană a județului Cluj, datorită și apropierii față de municipiul Cluj-Napoca. Fiind un drum intens circulat și uzitat atât de turiști cât și de locuitorii comunelor Gilău și Mărișel, am dispus începerea cât mai rapidă a lucrărilor de asfaltare și luarea măsurilor care se impun astfel încât traficul desfășurat să nu fie, în niciun moment, afectat”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Reamintim în acest context faptul că drumul județean DJ 107P este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor judeţene, lucrările fiind finanţate din creditul de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judeţean Cluj.

De o mare complexitate, lucrările de reabilitare și modernizare presupun intervenția pe toată lungimea sectorului vizat, începând de la fundaţia drumului, în zonele unde acest lucru se impune, şi până la așternerea a două straturi de asfalt, respectiv binder și strat de uzură. De asemenea, proiectul prevede şi realizarea de acostamente, şanţuri, rigole și podețe, racordări la drumurile laterale, proiectul urmând să se finalizeze prin realizarea de marcaje şi semnalizare rutieră.

 

Biroul de presă

24 august 2018

Pin It

Comments   

# Anderco Marius 2019-02-11 23:09
Stimati domni,
Publicati acest articol, dar prezentati o imagine partiala iar realitatea este alta. Puteti va rog prezenta situatia actuala cu acelasi drum a carui stare deplorabila s-a inrautatit inca de anul trecut . Nu prezentati informatii partiale fara sa verifucati stadiul de implementare al lucrarii. Faceti va rog fotigrafii pe DJ 107 F de la intrarea de pe E60 pana la baraj intrare Motel Gilau. Prezentati va rog realitatea de azi si nicidecum o imagine distorsionata.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh