22
Dum, Sep
37 New Articles

Administrație
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 13 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate mai ales în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 12 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 49 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 23 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 8 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 172 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 18 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 9 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 204 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

 

Biroul de presă

13 decembrie 2018

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh