29
Vi, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Este vorba de DJ 107M Luna de Sus – Băişoara – Iara – Buru – limită cu județul Alba, pe care sunt situate câteva dintre destinațiile preferate de ieșire la iarbă verde pentru turdeni și pentru locuitorii Câmpiei Turzii. Un drum pe care găsim Băișoara, cu legătură spre Muntele Băișorii, Valea Ierii, Caps, găsim Surduc și toate satele pitorești ale comunei Iara, până la granița dintre dj 107 baisoara buruBuru și Remetea, totodată limita dintre județele Cluj și Alba.

Un drum pe care s-a intervenit, adesea, doar cu peticiri și plombări, mai ales partea de pe malul drept al râului Arieș, de la pod până la intrarea în județul Alba. Lucrările de aici ar fi trebuit finalizate în urmă cu ani buni, când vicepreședintele Consiliului Județean Cluj era turdeanul Radu Bica. De ani de zile este o rușine să treci din județul Alba, cu drumuri asfaltate la un nivel calitativ foarte bun, în județul Cluj, un județ ale cărui drumuri județene arată ca după bombardament. Drumul despre care discutăm este cel mai evident exemplu.

Oricum, acest drum a înghițit mulți bani în ultimii ani. Ca să vă convingeți, vă invit să copiați „DJ 107M Luna de Sus – Băişoara – Iara – Buru – limită cu județul Alba” și să căutați cu ajutorul lui Google. Veți găsi zeci de articole în care se spune că s-au efectuat intervenții pe acest drum. Cu toate acestea, el arată ca după bombardament, cel puțin porțiunea despre care am vorbit mai sus.

În fine, forul județean ne informează că „Au reînceput, în forță, lucrările pe drumurile județene”. Chiar dacă suntem sceptici și nu ne speriem de vorbele politicianiste aruncate, ca de obicei de politicianul Păunel Tișe, aflat la „cârma” Consiliului Județean, că să folosim un termen drag fostului său șef, Traian Băsescu, vă transmitem informația venită dinspre județ: „Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că au reînceput lucrările pe drumurile județene. La începutul anului s-a informat public faptul că, în funcție de condițiile meteo, aceste lucrări vor demara cu prioritate. 

Astfel, primele drumuri județene pe care a reînceput, efectiv, lucrul, sunt DJ 107M Luna de Sus – Băişoara – Iara – Buru – limită cu județul Alba, pe care acționează societatea Kiat, precum și DJ 109 Așchileu – limită cu județul Sălaj și DJ 103M Vâlcele – Rediu – Aiton pe care lucrează societatea constructoare Dacia Asphalt”, ne informează Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

Pin It

Comments   

# Radu 2019-03-19 20:26
Glumiți. Pentru Tise zona de interes turistic maxim este Gherla - Dej cu satele din împrejurimi. O grămadă de "obiective turistice". Ce Apuseni, nu sunt importanți.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh