28
Joi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un nou comunicat de presă primit de la Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic, a locuitorilor din zonă şi a turiștilor faptul că pe drumul județean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – dj107m buru iara baisoaraBăişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba lucrările de reabilitare și modernizare au fost reluate după ce acestea au fost suspendate pe perioada sezonului de iarnă.

„Demarate în cursul anului trecut, lucrările au fost reluate în aceste zile, în contextul condițiilor meteorologice favorabile înregistrate. În această etapă se execută lucrări de frezare a căii de rulare, în paralel cu cele de așternere a stratului de piatră, în vederea turnării celor două straturi de asfalt, binder și strat de uzură.

Reamintim, pe această cale, faptul că reabilitarea și modernizarea drumului judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba constă în ample şi complexe lucrări ce vizează întreaga cale de rulare şi vecinătatea acesteia, în profunzimea drumului, de la fundaţie şi până la aşternerea a două straturi de asfalt. Proiectul de investiții vizează un tronson în lungime de 42 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 42+000.

Lucrările sunt executate de Asocierea Kiat Group Construct SRL –Tehnic Asist SRL –Damar Consult SRL”, ne comunică Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh