22
Ma, Sep
41 New Articles

Administrație
Typography

În perioada 30.06.2020 - 04.07.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:transport agabaritic

 

Arieșeni - DN75 – Câmpeni - DN75 – Turda - A10 – Aiud - DN1 - Șoseaua de Centură Alba Iulia - Alba Iulia - DN1 – Sebeș - A1 – Sibiu - Intersecția (DN7-DN1) – Tâlmaciu DN7-Centura Călimănești - DN7 - DN67 - Râmnicu Vâlcea - DN64 – Găneasa - DN65 – Slatina -DN65 – Pitești – A1 - DC147 – Joița - DJ601 - Intersecția (Chiajna - Dragomirești Deal) DN CB - A2 - A4 -  Constanța.

 

Vehiculul transportă o confecție metalică.

 

Lățimea maximă a vehiculului este 3.50 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

 

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

                                                                                                           

 

                                                                                                                                CNAIR SA

 

 

Attachments area

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh