24
Ma, Noi
66 New Articles

banner electoral PNL

 

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean pentru Situații de Urgență (C.J.S.U.), aflat sub coordonarea prefectului Mircea Abrudean,spital de recuperare

a decis aseară ca Spitalul Clinic de Recuperare sa redevină unitate medicala pentru tratarea pacienților Covid, începând cu data de 5 august, ora 8. 

„Argumentele care au dus la aceasta decizie sunt: capacitate mare de 400 paturi în total, circuite epidemiologice funcționale,  saloane cu băi proprii, experiență anterioară Covid-19, apropierea față de SCBI în caz de nevoie pentru transportul pacienților la secția de ATI. Ambulatoriul și baza de tratament vor fi păstrate pe mai departe și vor funcționa, există circuite epidemiologice distincte în acest sens, astfel ca nu exista riscul ca unii angajați sa între în șomaj tehnic. De asemenea, secția de Aritmologie, unică în regiune, cu listă de așteptare pentru pacienți de peste un an, va rămâne operațională”, arată prefectul Mircea Abrudean, care a mai ținut  să precizeze: „Evoluția epidemiologica este una în creștere, deși am încercat să evităm deschiderea unui al treilea spital Covid-19 nu putem să riscăm să rămânem fără locuri pentru pacienții pozitivi”, explică prefectul Mircea Abrudean decizia CJSU.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh