26
Sam, Sep
54 New Articles

Administrație
Typography

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (C.J.S.U.) Cluj, coordonat de Prefectul Județului Cluj, Mircea Abrudean, a decis că, începând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii demasca obligatorie protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, la întruniri de natura activităților culturale, științifice, artistice sau de divertisment organizate în spații publice deschise, în zone în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios. Orarul de aplicabilitate este 0-24, pe toată durata stării de alertă.

De asemenea, Unitățile Administrativ Teritoriale (U.A.T.) vor identifica toate spațiile de tip piețe agroalimentare, piețe auto, târguri de produse și de animale, locații de tip bazar temporare sau permanente de pe raza UAT urilor, pe care le vor comunica CJSU până în data de 10.08.2020, în vederea introducerii obligativității purtării măștii în aceste zone, după consultarea DSP.

Ne bazăm în continuare pe responsabilitatea clujenilor, de care au dat dovadă și până acum, motiv pentru care nu am considerat necesar să extindem zonele în care masca devine obligatorie, dar urmărim cu atenție cum evoluează situația în perioada următoare.

Vă îndemnăm să aveți încredere că împreună vom reuși să trecem peste această perioadă dificilă!

 

Instituția Prefectului Județului Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh