24
Joi, Sep
55 New Articles

Administrație
Typography

Consiliul Județean Cluj a semnat contractul pentru executarea lucrărilor de construcții și instalații în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare în cadrul Liceului Tehnologic Special pnl SAMUS”, unitate de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Îmbucurător este faptul că, cu ajutorul fondurilor europene, vom oferi elevilor acestei școli condiții mult mai bune de studiu și de pregătire practică. În același timp, vom reduce considerabil cheltuielile de funcționare a acestor clădiri și le vom face mult mai prietenoase în relația cu mediul înconjurător“.

Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, durata maximă de execuție a acestora fiind de 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere.

Obiectivul general al proiectului cu finanțare europeană îl reprezintă creșterea eficienței energetice a celor trei corpuri de clădire prin reabilitarea termică a anvelopei, a instalațiilor electrice, precum și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei. De asemenea, prin materializarea acestui obiectiv vor fi asigurate condiții optime de studiu și practică pentru elevii școlarizați în cadrul instituției școlare clujene.

Valoarea lucrărilor este de 8.270.179,12 lei fără TVA.

 

 

Biroul de presă

15 septembrie 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh