18
Joi, Apr
16 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat aseară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Clujcoronavirus și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

 Astfel, unitățile de învățământ din comuna Aghireșu intră de mâine, 23.09.2020, pe scenariul 1 de funcționare, iar unitățile de învățământ din comuna Mintiu Gherlii trec de astăzi pe scenariul 3, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 3 cazuri la mia de locuitori.

 Alte două unități de învățământ din municipiile Dej și Turda, vor funcționa după scenarii modificate: școala Postliceală "Louis Pasteur" Dej trece la scenariul 3 de funcționare, iar Grădinița cu Program Prelungit "Prichindelul Isteț" Turda, trece la scenariul 1.

După ultima hotărâre a CJSU Cluj, 8 unități de învățământ preuniversitar din județ funcționează pe scenariul 3.

 Evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh