25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În condițiile creșterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie COVID-19, la nivelul județului Cluj, pe baza datelor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a spitalul clujana covid 19aprobat astăzi Hotărârea nr. 49 privind introducerea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca în categoria unitate sanitară pentru preluarea și tratarea pacienților pozitivi la COVID -19.

Conform hotărârii CJSU Cluj, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare și funcționare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea și tratarea pacienților pozitivi la COVID-19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

De asemenea, prin Hotărârea nr. 50 s-au luat câteva măsuri privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, după cum urmează:

-trecerea la scenariul 2 de funcționare pentru Școala Gimnazială "Liviu Rebreanu" Cluj-Napoca, începând cu data de 13.10.2020;

-trecerea la scenariul 2 de funcționare pentru Liceul Teoretic Creștin "Pro Deo" Cluj-Napoca, începând cu data de 13.10.2020;

-trecerea la scenariul 2 de funcționare pentru Școala Primară "Horea" Cluj-Napoca - Structura 1, începând cu data de 13.10.2020.

 

Instituția Prefectului Județului Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh