28
Joi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a achiziționat noi aparate și echipamente medicale de ultimă generație pentru Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca.institut transplant renal

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Calitatea actului medical și a serviciilor oferite pacienților ne preocupă în mod deosebit, motiv pentru care investițiile în spitalele clujene vor continua să reprezinte o prioritate absolută și a actualului mandat. Cu siguranță, noile dotări vor veni atât în sprijinul medicilor, facilitându-le munca, cât și în sprijinul pacienților, ajutându-i să depășească mai ușor procedurile sau intervențiile la care sunt supuși.”

 Valoarea noilor dotări, deja recepționate, este de 256.414 de lei. Banii special alocați din bugetul propriu al forului administrativ județean au fost utilizați pentru dotarea Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății, cu un set litotritor endovezical, un ureteroscop flexibil cu două canale de lucru, un transductor biplan, transrectal, unul convex și unul liniar, o targă pentru transportul pacienților, trei telescoape și două seturi de uretrotomie.

 

Biroul de presă
26 octombrie 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh