29
Dum, Noi
81 New Articles

banner electoral PNL

 

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Platforma de vânzare online a produselor tradiționale locale lansată de Consiliul Județean Cluj, respectiv magazinprodusdecluj.ro, a înregistrat în ultima perioadă o creștere exponențială a vânzărilor. Aceasta a avut loc în contextul măsurilor de securitate magazin sanitară recent impuse de autoritățile centrale în vederea limitării răspândirii infecției cu SARS-Cov-2.

Astfel, numărul comenzilor efectuate pe platforma online www.magazinprodusdecluj.ro s-a triplat. Pentru a putea onora în timp util toate comenzile plasate pe platformă, a fost luată decizia de a crește frecvența livrărilor la două zile pe săptămână – marți și vineri. În cazul în care numărul comenzilor va continua să crească, există chiar posibilitatea ca produsele să fie livrate zilnic.

De asemenea, având în vedere interesul tot mai crescut pentru produsele locale clujene, comandate și livrate de la producători, dar și diversificarea cererii, se analizează posibilitățile de extindere a ofertei.

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne bucurăm că putem fi de folos clujenilor, în aceste vremuri de pandemie și restricții, fie că este vorba de producători sau cumpărători. Le oferim posibilitatea de a cumpăra direct de la producătorii locali, într-o manieră extrem de facilă și în condiții de deplină siguranță sanitară. În final, vor avea satisfacția de a fi consumat produse naturale de cea mai bună calitate și de a fi sprijinit, în același timp, economia clujeană și producătorii locali”.

 În prezent, www.magazinprodusdecluj.ro cuprinde produsele a aproximativ 30 de antreprenori care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, sucuri, ciocolată artizanală, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală, etc. Produsele pot fi vizionate și comandate direct de pe platformă, plata fiind făcută direct cu cardul. Pentru detalii privind produsele, dar și pentru suport tehnic necesar plasării comenzilor, este disponibilă linia telefonică 0741985823, zilnic între orele 9.00 și 19.00. Livrarea este gratuită la comenzi de peste 150 lei, în municipiul Cluj-Napoca și în întreaga Zonă Metropolitană.

  

Biroul de presă
10 noiembrie 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh