31
Sam, Iul
46 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 103G, pe sectorul cuprins între localitatea Tureni și intersecția cu drumul județean 107L (podul peste autostrada A3), o serie de lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor drum judetean tureniasfaltic.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Scopul acestor lucrări este de a asigura cele mai bune condiții de circulație pe această rută alternativă spre obiectivul turistic Cheile Turzii. Avantajele sunt multiple, această rută permite evitarea drumului național 1 și a traficului rutier din municipiul Turda”.

În această fază se execută, concomitent, mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, realizarea de șanțuri, aducerea la profil a acostamentelor, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, în anumite zone, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea turnării stratului de asfalt.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh