16
Dum, Mai
52 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului Cluj, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, împreună cu polițiști locali și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj și ai Grupării de Jandarmi politie clujMobile ”Ștefan Cicio Pop” acţionează in vederea împiedicării răspândirii virusului COVID-19.

 Astfel, zilnic sunt desfăşutare acţiuni în sistem integrat, verificându-se măsurile impuse prin HG 935/2020. 

 În ultimele 24 de ore, forţele de ordine implicate au verificat 2.745 de persoane şi 135 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse.

 Totodată, au fost verificate 970 de mijloace de transport persoane.

 Urmare a neregulilor constatate, forţele angrenate în acţiuni au aplicat  276 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 31.950 de lei.

 

Exemplu semnificativ:

 Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au acţionat în sistem integrat, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali în vederea menținerii unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru punerea în aplicare a prevederilor legislației specifice stării de alertă.

 În prima parte a acţiunii, desfăşurată în intervalul orar 17.00-19.00, s-a verificat respectarea prevederilor legale în hipermarketuri şi centre comerciale din municipiul Cluj-Napoca, totodată, fiind verificate staţiile de autobuz şi zonele aglomerate, precum Piața Mihai Viteazu, Piața Mărăști sau Calea Florești.

 În cadrul activităţilor desfăşurate, s-a impus aplicarea unui număr de 14 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor instituite în contextul actual.

 În cea de-a doua etapă, desfăşurată în intervalul orar 23.00-01.00, forţele de ordine au verificat respectarea interdicţiei de circulaţie impusă dupa ora 23.00.

 Au fost legitimate 85 de persoane şi au fost verifcate 70 de autoturisme.

 În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, 10 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea interdicţiei de circulaţie pe timp de noapte.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh