25
Lun, Ian
62 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de miercuri s-a intervenit pe 13 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare”, ne informează cei de la Consiliul Județean Cluj.

omunicatul de presă al Consiliului Județean Cluj primit în această dimineață, mai informează: „Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 7 ianuarie a.c., pe raza jdrumuri judetene clujudeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.
De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius și a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore, cu precădere în zona de munte, pe mai multe drumuri judeţene traficul rutier a fost îngreunat.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 64 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 39 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 36 de drumuri judeţene, cu 15 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 187,5 tone de material antiderapant, inclusiv sare.
În zona Dej, starea drumurilor județene nu a impus nicio intervenție.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curățarea zăpezii și lărgirea carosabilului şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate”.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh