08
Lun, Mar
62 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În județul Cluj nu mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare în etapa a doua încă de luni, 18 ianuarie.vaccinarea cluj

Subprefectul Irina Munteanu informează că în centrele de vaccinare din județ, capacitatea de imunizare este direct proporțională cu dozele de vaccin pe care le autoritățile de aici le au la dispoziție

Pentru situația în care din motive obiective cineva nu se prezintă la vaccinare conform programării, s-a făcut recomandarea ca centrele să gestioneze de așa manieră situația încât să nu se risipească doze de vaccin.

Subprefectul clujean ne-a declarat: „La acest moment, etapa 1 merge în continuare cu vaccinare pe prima doză. La spitalul de boli infecțioase a început și rapelul. În 25 ianuarie începe rapelul și pe restul etapei 1. Putem vaccina în toate cele 30 de centre pe care le-am propus inițial, cu mici reglaje în ceea ce privește resursa umană, asta dacă avem dozele necesare. În proporție de peste 90% sunt pregătite. Pe măsura ce stocurile de vaccin de la nivel național permit și alocările către județ cresc, putem deschide centre noi fără probleme”, dă asigurări subprefectul Irina Munteanu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh