01
Vi, Dec
14 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În județul Cluj nu există unități de învățământ care să desfășoare activități didactice în imobile încadrate în clase de risc seismic.
➡️ În prima parte a zilei a avut loc o ședință de lucru în sistem videoconferință cu sub conducerea ministrului afacerilor interne, domnul Nicolae Bode și cu participarea ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, domnul Attila-Zoltán Cseke, respectiv a ministrului educației, doamna Ligia Deca, cu toate instituțiile prefectului din țară.
✅ Doamna prefect Irina Munteanu, domnul subprefect Tasnádi István-Szilárd, împreună cu inspectorii șefi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Avram Iancu" Cluj, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Poliției de Frontieră, Inspectoratului Școlar Județean și Inspectoratului Județean în Construcții au fost prezenți.
➡️ În contextul analizării situației clădirilor cu risc seismic la nivel național, precizăm că în județ există 10 imobile încadrate în clasele de risc seismic, dar în nici una dintre acestea nu se desfășoară activități didactice sau alte tipuri de activități publice. O altă temă discutată a făcut referire la stadiul implementării proiectelor depuse de structurile MAI, finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență și a etapelor necesare pentru a fi parcurse în perioada imediat următoare.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh