28
Joi, Mar
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Continuăm, în această seară, informarea publică, în legătură cu lucrările pe care Primăria comunei Tureni le desfășoară, în comuna noastră. Am demarat acest demers în vederea corectei informări a opiniei publice și dezavuarea oricărei tentative de manipulare a cetățenilor.
 
✅În satul Ceanu Mic, în luna octombrie a anului 2022 s-a finalizat lucrarea de introducere a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, dezvoltat de Compania de Apă Arieș. La exact două săptămâni după finalizarea lucrărilor, au fost efectuate lucrări de pietruire a străzilor unde au fost efectuate săpături. În total, în satul Ceanu Mic au fost așternute 1800 de tone de piatră, achiziționată de la Holcim România.
✅Prin Programul Național de Dezvoltare „Anghel Saligny”, Primăria Comunei Tureni a obținut o finanțare în valoare de 10.000.000 de lei, pentru reabilitarea străzilor din satele Ceanu Mic, Mărtinești și Micești. Pentru această lucrare, se mai așteaptă aviz din partea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, după care vom semna contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Ulterior, vom scoate lucrările la licitație, pentru desemnarea unei societăți câștigătoare și demararea efectivă a lucrărilor.
✅De asemenea, în 2022, Primăria comunei Tureni a elaborat un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea drumurilor din Ceanu Mic, în lungime de 4 km, Mărtinești - 2 km și Micești - 2,7 km.
 
?Toate aceste informații le are domnul consilier PMP; Iozon Andrei, marele „dizinterist politic”, care s-a transformat în vlogger. Domnule Iozon, pentru ce vă încasați indemnizația de consilier local, dacă nu cunoașteți detalii legate de proiectele de hotărâre locală pe care le votați. Dacă era vorba despre un proiect de hotărâre simplu, neînsemnat, putea fi de înțeles, dar când nu îți amintești hotărâri de consiliu cu caracter STRATEGIC, pe care le-ai votat cu mâna ta ... e grav!
 
❗Desigur, toate eforturile noastre de a reabilita și întreține infrastructura de drumuri sunt zădărnicite de unii fermieri, mai ales în satul Ceanu Mic, de Ciobi și alții 2-3 care traversează satul, pe drumurile publice, cu sute sau mii de animale, zilnic.
 
? Primăria Comunei Tureni va continua eforturile în vederea dezvoltării comunității noastre! Noi chiar muncim!
 
Biroul de presă al Comunei Tureni
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh