20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Noul an școlar a început în această dimineață cu multă bucurie și emoție pentru elevi.

Educatoarele, învățătorii și profesorii i-au întâmpinat cu zâmbete și încurajări iar sălile de clasă cu un aer pe care nu-l vor uita toată viața.

Noi an fost prezenți la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”, o școală care, în ultima perioadă s-a schimbat, mult, în bine.

Și acolo ca peste tot e valabil dictonul „Omul Sfințește locul”.

Directoarea Daniela Pașc, care manageriază instituția școlară începând de anul trecut a reușit să îi surprindă pe părinți dar și pe cei din administrația locală cu modernizările făcute.

Ea a găsit soluții acolo unde păreau să nu existe și a reușit, împreună cu colectivul didactic al școlii, să atragă sume importante de la Uniunea Europeană cu care a dotat Școala Gimnazială Mihai Viteazu cu tehnologie de ultimă generație, atât de necesară în procesul modern de învățământ.

Așa se face că elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” au pășit în noul an școlar într-una dintre cele mai moderne instituții școlare din oraș. O modernizare și dotare reușită de conducerea școlii inclusiv prin

PROIECTUL NAȚIONAL PENTRU REDUCEREA ABANDONULUI ȘCOLAR (P.N.R.A.S.) – ”Implică – te în propriul viitor” derulat în perioada 2022 – 2025, GRANT în valoare de 756.000 lei.

„Dragi părinți, dragi elevi, vă așteptăm în anul 2023-2024 într-o școală amenajată și dotată la nivel și standarde europene. Am modernizat această școală cu ajutorul proiectului PNRAS pe care îl derulăm până în anul 2025. Am reușit să dotăm școala noastră cu display-uri  moderne, de ultimă generație, pentru a facilita actul educațional. Vom moderniza toate clasele cu aceste display-uri și vom facilita accesul la educație, la tot ceea ce este mai bun pentru copiii noștri”, este mesajul de întâmpinare rostit de directoarea Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii, prof. Daniela Pașc, referindu-se la proiectul al cărui scop declarat este reducerea abandonului școlar, îmbunătățirea rezultatelor la Evaluarea Națională și obținerea unei rate mai mari de participare la examenele naționale. 

În cadrul acestui proiect se derulează încă din 2023 activități remediale pentru elevi, activități extracurriculare, excursii, și activități de formare a cadrelor didactice.

Cele mai importante achiziții în cadrul proiectului sunt tablele inteligente pentru toate clasele de gimnaziu, iar cadrele didactice și elevii  vor beneficia de mijloace moderne  de învățare și predare în conformitate cu standardele europene.

Întreaga derulare a deschiderii noului an școlar la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii poate fi urmărită aici, iar la finalul ei se regăsește întreaga declarație făcută de directoarea Daniela Pașc, despre noile modernizări și dotări de la instituția pe care o conduce: https://agoramedia.ro/index.php/teline-v-video/51-video/15703-un-nou-an-scolar-la-scoala-mihai-viterazul?fbclid=IwAR1m2tftM2Gu_Eak0FisazoVOxJ8-lE8fx1mcOljK9W20b-xpXCN8roNfLk

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh