29
Vi, Sep
25 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un comunicat de presă sosit pe adresa redacției ne informează că Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Cluj face apel către aparținătorii persoanelor care solicită admiterea în cadrul unui serviciu social destinat persoanelor vârstnice sau persoanelor cu dizabilități să se informeze înainte de semnarea contractului pentru acordarea de servicii sociale cu furnizorul de servicii sociale dacă acesta deține Certificat de acreditare și Licență de funcționare.

Este important ca posibilele incidente sau nereguli care apar în procesul de îngrijire a beneficiarilor să fi sesizate imediat Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Cluj (telefon 0722 210478) pentru a putea fi realizate verificările prevăzute de legislația în vigoare.

Certificatul de acreditare și Licența de funcționare sunt documentele care trebuie să existe atunci când se semnează un Contract pentru acordarea de servicii sociale cu furnizorul de servicii sociale.

Așadar, posibilele incidente sau nereguli care apar în procesul de îngrijire a beneficiarilor pot fi sesizate  Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Cluj la numărul de telefon 0722 210478, se mai arată în comunicatul de presă semnat de directoarea Viorica Zlati.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh