03
Dum, Iul
31 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat azi, 8 decembrie 2016, cu CEC Bank S.A., contractul pentru obținerea, de către judeţul Cluj, a creditului bancar în valoare de 225.000.000 lei (aproximativ 50 milioane de euro), necesar în vederea reabilitării şi modernizării drumurilor judeţene.

Astfel, în urma finalizării procedurii de creditare, a cărui criteriu de atribuire a fost „prețul cel mai scăzut”, oferta CEC Bank a fost cea mai avantajoasă, dobânda anuală aferentă acestui credit având o marjă de 0,30%, fără alte comisioane, la care se adaugă  ROBOR la 6 luni. 

În urma accesări acestui credit bancar, Consiliul Județean Cluj va reabilita nu mai puțin de 500 km de drumuri județene, investiții care urmăresc dezvoltarea echilibrată a întregului județ. Lucrările efective vor debuta în primăvara anului viitor și vor dura trei ani.

 

 

Biroul de presă

8 decembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh