03
Dum, Iul
31 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a semnat luni, 19 decembrie 2016, ordinele de începere a serviciilor de proiectare pentru patru drumuri județene, contracte care au fost deblocate după un blocaj de aproape cinci ani.

            Concret, este vorba despre proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumurilor județene în județul Cluj, lot 1, pe DJ 107P Gilău (DN1)-Someșul Rece-Mărișel-DN1R, km 0+00 – km 44+260, respectiv lot II, pe DJ107M Luna de Sus-Băișoara-Buru-limita județului Alba, km 0+00 – km 42+000.

            Al treilea și al patrulea ordin de începere a serviciilor de proiectare vizează proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumurilor județene pe lotul III, respectiv DJ109A Chinteni-Vultureni-Recea Cristur-Dealu Jurcii, de la km 10+200 până la km 48+500, respectiv pe lotul IV DJ150 Viișoara-Ceanu Mare-Frata-Mociu, de la km 0+600 până la km 40+300.  

"Prin semnarea ordinelor de începere a serviciilor de proiectare pe aceste patru sectoare de drumuri județene am marcat astăzi un nou pas înainte în procesul de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din județ.  După 45 de zile vom obține avizele și autorizațiile de construcție, urmând ca apoi să dăm ordinul de începere a lucrărilor de execuție, astfel încât în cel mai scurt timp posibil, după un blocaj de cinci ani, să putem beneficia de o infrastructură modernizată și reabilitată și pe acești nu mai puțin de 160 de kilometri de drumuri județene", a precizat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.        

            Reamintim faptul că lucrările pe cele patru tronsoane de drumuri județene sunt parte a contractului încheiat între Consiliul Județean Cluj și Asocierea SC Kiat Group Construct SRL, SC Tehnic Asisit SRL și SC Damar Consult SRL. De asemenea, finanţarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare şi reabilitare pe cele patru sectoare de drumuri judeţene este realizată prin intermediul creditului în valoare de 225.000.000 lei contractat de Consiliul Judeţean Cluj în cursul lunii decembrie 2016. 

 

Biroul de presă
19 decembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh