19
Vi, Apr
20 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda Info vă prezintă lista funcțiilor și a drepturilor salariale ale angajaților Primăriei Câmpia Turzii și serviciilor subordonate, la data de 31 martie 2019. Este vorba de salariul brut.tabel salarii primaria campia turzii

Cel mai mare salariu este cel al primarului Dorin Lojigan, de 16.990 lei, urmat de viceprimarul Sabin Ghemeș, cu un salariu de 14.300 lei. Nivelul salariilor celor doi conțin un spor de 25%, prevăzut de lege pentru funcțiile de conducere care au reușit accesarea a trei proiecte europene.

Următorii sunt, la egalitate, secretarul municipiului, Ștefan Niculae, și administratorul public Petre Pop cu 8.881 lei. Salariul de bază individual al administratorului public se stabilește de către primar, în condițiile legii, între limite, astfel: limita minimă este nivelul salariului de bază al secretarului unității administrativ teritoriale iar limita maximă este indemnizația viceprimarului.

Funcția de administrator public urmează să dispară din organigrama Primăriei Câmpia Turzii cel mai târziu în cursul lunii aprilie 2019.

Salariile de bază cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim.

În tabelele alpturate vezi toate veniturile salariale, după funcția ocupată.

Alte drepturi salariale acordate, acestea adăugându-se la salariul brut prevăzut în tabel.

  1. Pentru activitatea de control financiar preventiv 10% aplicat la salariul de bază conform art. 15 din legea 153/2017
  2. Norma de hrană acordată pentru polițist local, 32 lei/ zi calendaristică conform Ordonanței Guvernului nr. 26/1994 actualizată cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 65 din 2014, Hotărârea Guvernului nr.171 din 2015, Hotărârea Consiliului Local nr.152 din 2014.
  3. Indemnizația de hrană 347 lei/lună, proporțional cu timpul efectiv lucrat, conform art. 18 din Legea nr.153 din 2017
  4. Spor de 15% aplicat la salariul de bază, pentru persoane încadrate în grad de handicap accentuat și grav, conform Hotărârii Guvernului nr. 751 din 2018
  5. Spor pentru condiții deosebite 15% aplicat la salariul de baza, conform Regulamentului-cadru aprobat prin H.G. nr. 153 / 29 martie 2018 pentru familia ocupațională „sănătate și asistență socială” - cabinete medicale școlare
  6. Personalul din cadrul instituției nominalizat în echipele de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile beneficiază de o majorare a salariilor de bază, cu până la 50% în funcție de timpul efectiv lucrat pentru activitatea proiectului, conform art. 16 din Legea nr. 153 din 2017 și Hotărârea Guvernului nr. 325 din 2018.
  7. Indemnizațiile lunare ale primarului și ale viceprimarului se majorează cu până la 25% în funcție de numărul de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile care se implementează.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh