17
Mie, Apr
12 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

  

APEL DE SELECȚIE

 

ASOCIAȚIA GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ POARTA APUSENILOR

Anunţă lansarea în perioada 10.04.2018 – 10.05.2018

 

 

Măsura M1/1C Formare/Inovare

 

Data publicării: 10.04.2018

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: Măsura M1/1C – 2/10.04.2018

Data lansării apelului de selecție: 10.04.2018

Data limită de depunere a proiectelor: 10.05.2018

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Biroul GAL POARTA APUSENILOR în intervalul orar 11:00-15:00 de luni până vineri.

Fondul disponibil pentru această sesiune: 29.921 EURO.

              INTENSITATEA SPRIJINULUI

                90% din totalul cheltuielilor eligibile.

               VALOAREA SPRIJINULUI

               Maxim 20.000 euro/proiect

 

CATEGORIILE DE BENEFICIARI ELIGIBILI

Entități publice sau private care activează în domeniul formării profesionale a adulților și care îndeplinesc criteriile de eligibilitate și de selecție, care aplică individual sau în parteneriat cu alte entități publice sau private: instituții de învățământ, asociații profesionale, institute de cercetare.

Grupul țintă (beneficiari indirecți) este format din fermieri (inclusiv persoane fizice) deținători de exploatații agricole care își desfășoară activitatea în teritoriul GAL Poarta Apusenilor;

Această selecție se va realiza ținând cont de domiciliul persoanelor fizice sau de sediul social în cazul persoanelor juridice.

Nu este permisă participarea aceluiași fermier din grupul țintă la mai multe cursuri de formare derulate prin M1, pe aceeași tematică sau cursuri de formare profesională sprijinite prin alte programe cu finanţare nerambursabilă pe aceeaşi tematică. În acest sens, pe parcursul implementării proiectelor se vor solicita documente justificative reglementate prin proceduri specifice pentru verificarea îndeplinirii acestei condiții.

În vederea demonstrării apartenenței la grupul țintă, beneficiarul are obligația de a verifica încadrarea persoanelor în grupul țintă. În acest sens, se vor solicita o serie de documente care să dovedească acest aspect: CI, după caz documente care să ateste dreptul de folosință sau de proprietate a exploatației, respectiv înscrierea exploatației la APIA sau la Registrul agricol/extras din registrul exploatațiilor de la ANSVSA, DSVSA sau circumscripția veterinară din anul în curs sau anul precedent în funcție de termenul de înscriere la APIA.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL pentru această măsură, care poate fi consultat accesând pagina de internet http://www.galpa.ro/

Date de contact unde solicitanții pot obține informații detaliate:

ASOCIAȚIA GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ POARTA APUSENILOR

Str. Principala, nr. 1014, comuna Mihai Viteazu, Cluj, Romania 
Telefon: +40 721 981 961

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

De asemenea anunțăm disponibilitatea la sediul GAL a unei versiuni pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurilor lansate.

 

 

Pin It