25
Joi, Apr
5 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

MUNICIPIUL TURDA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Cluj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului (că necesită evaluarea impactului asupra mediului și de a nu solicita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare) pentru proiectul ”FAZAREA PROIECTULUI REABILITAREA SITULUI POLUAT ISTORIC – DEPOZIT DEȘEURI PERICULOASE UTC – POȘTA RÂT (MUNICIPIUL TURDA) – ETAPA II – LUCRĂRI DE REABILITARE SIT POLUAT ISTORIC” în municipiul Turda, strada Petru Maior (Poșta Rât), nr. F.N. (CF nr. 62887 – Turda, Nr. CAD 62887), județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr. 99, la următoarea adresă de internet: www.apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Pin It