26
Ma, Sep
14 New Articles

Anunțuri
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

holcim romaniaAbsolvenții de liceu cu profil tehnic sau real, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care își doresc să facă parte din industria construcțiilor, sunt așteptați la Școala Tehnică Holcim din Aleșd. Cu o durată de școlarizare de 2 ani, programul educațional propus de Holcim este gratuit și asigură, după finalizare, o diplomă cu calificarea de Tehnician în industria cimentului un loc de muncă în companie, în apropierea localității de reședință a absolventului.

Școala Tehnică Holcim Aleșd, care va începe în luna septembrie, este un program educațional acreditat de către Ministerele Muncii și al Educației. În cadrul acestuia, tinerii își vor dezvolta cunoștințele tehnice prin colaborarea cu specialiști din Holcim Romania și Somaco, vor învăța să lucreze în echipă și, în același timp, se vor dezvolta pe plan personal într-un mediu sănătos și productiv.

Pe tot parcursul proiectului Holcim asigură pregătirea teoretică și practică, burse de merit pe perioada anilor de studiu, cazare și masă, transport, toate materialele necesare studiului și echipament individual de protecție. Modulul general de educație va fi asigurat de către profesorii Colegiului Tehnic “Alexandru Roman” din Aleșd, județul Bihor și include materii precum: matematică, fizică, chimie, engleză, germană, desen tehnic și IT.

Sesiunile practice sunt asigurate de specialiști în industria construcțiilor din cadrul Holcim și Somaco și vor include tehnologia de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă, electrică, controlul calității, tehnologia prefabricatelor, sănătate și securitate în muncă, protecția mediului.Prin intermediul Școlii Tehnice, ne dorim să aducem alături de noi tineri dornici să descopere această industrie a construcțiilor, care contribuie semnificativ la dezvoltarea comunităților. În cadrul Școlii, elevii vor avea posibilitatea să se dezvolte învățând de la specialiști în domeniu. Suntem mândri că, prin intermediul acestui proiect, ne aducem aportul la formarea noilor generații de profesioniști și ducem mai departe angajamentul nostru de a construi o lume mai bună”, a declarat Florina Rusneac, Manager Resurse Umane, Holcim Aleșd și Turda.

Cei interesați se pot înscrie pentru ultimele locuri disponibile, până la data de 7 septembrie 2021. Pentru a aplica este necesar să se completeze cererea de înscriere și să se atașeze copia cărții de identitate, a certificatului de naștere și a celui de căsătorie (dacă este cazul), diploma de bacalaureat sau certificatul de absolvire, foaia matricolă  și adeverință de la medicul de familie. Ulterior, între 8 - 10 septembrie, aceștia vor susține o serie de testări la matematică, fizică, chimie, engleză, precum și o evaluare a profilului psihologic și un interviu cu un specialist Holcim Romania.

 Mai multe informații și condiții de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.holcim.ro sau contactând numarul de telefon 0758 016 284.

 

***

Despre Grupul Holcim

Holcim construiește progres pentru oameni și pentru planetă. În calitate de lider global în furnizarea de soluții de construcții, compania contribuie la dezvoltarea unui mediu construit mai verde și mai inteligent, îmbunătățind nivelul de trai al oamenilor din întreaga lume. 

Holcim este prezent în 70 de țări la nivel mondial, reunind unele dintre cele mai de succes companii din industria construcțiilor: ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim și Lafarge, cu peste 70.000 de angajați.

 

Despre Holcim România

Holcim (Romania) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate (ce deține 5 fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (cu 3 puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).

Pin It