08
Joi, Dec
34 New Articles

Anunțuri
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în perioada 05.04.2022 – 30.04.2022, de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00, în localitatea AITON.

 Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor periodice de decolmatare/spălare a rețelelor de apă potabilă. Aceste lucrări se efectuează cu scopul de a elimina depunerile de pe rețea și a îmbunătăți calitatea apei furnizate, de a mări consumul de apă livrată și de a reduce pierderile.

 Decolmatarea se realizează pe anumite porțiuni ale rețelei cu o instalație specială care utilizează tehnologia AIR-Power și care funcționează pe bază de AER și apă, fără a fi utilizate produse chimice.

 Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Pin It