07
Vi, Oct
39 New Articles

Anunțuri
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Pentru a achiziționa rovinieta prin intermediul site-ului CNAIR aveți nevoie de conexiune la internet pentru a accesa adresa www.cnadnr.ro. Pe prima pagină, central, veți găsi secțiunea ROVINIETA marcată cu culoarea verde.

 Prin accesarea sectiunii ROVINIETA, sunteti directionati catre pagina de PRODUSE/SERVICII, unde aveti la dispozitiei link-ul Cumpara rovinieta aici.

 Cu ajutorul link-ului Cumpara rovinieta aici puteți deschide pagina https://www.erovinieta.ro/vignettes-portal-web/#/login

În vederea achiziționării rovinietei, trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal prin secțiunea autentificare.

După crearea contului primiți pe adresa de e-mail utilizată un mesaj de activare și link-ul de logare ca utilizator activ.

Pasul următor este întregistrarea pe platformă a autoturismului pentru care doriți să achiziționați rovinieta.

În acestă secțiune se vor înregistra istoricul cumpărărilor și situația curentă a rovinietei achiziționate.

Prin accesarea secțiunii ACHITĂ ROVINIETĂ aveți posibilitatea selectării variantei (perioada/cost) pe care o doriti.

Completați toate câmpurile de identificare a autovehiculului dvs cu categorie, data de la care să înceapă valabilitatea rovinietei , număr de înmatriculare, serie șasiu, țara , vehicule (numărul autovehiculului).

Adăugați în coșul de cumpărături varianta aleasă și migrați către secțiunea SPRE PLATĂ, după ce verificați suma de plată afișată și datele de identificare a autovehiculului.

Secțiunea PLĂTEȘTE vă facilitează efectuarea plății cu ajutorul cardului bancar printr-o platforma de plăți online.

 

 CNAIR S.A.

Pin It