16
Ma, Iul
2 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunț –
Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 23.08.2022, între orele 09:00 - 17:00, în localitatea Mihai Viteazu. 
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea existentă cu rețea nouă de apă potabilă .
 
Lucrările sunt efectuate de constructorul Asocierea S.C. AQUA SERV S.R.L. (Lider de asociere) – S.C. M.I.S. GRUP S.R.L. (Asociat) cuprinse în contractul ,,Extindere și reabilitare sisteme de reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Călărași și Mihai Viteazu,,(CL9), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020,,
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It