21
Ma, Ian
50 New Articles

Educație
Typography

  Luna martie a anului 2017 a fost declarată la nivelul municipiului Turda ” Luna curățeniei”.

       Elevii Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu ” din clasele a VIII-a și a VI-a au participat alături de cadrele didactice la acțiuni de ecologizare a spațiilor verzi din preajma clădirilor ce aparțin școlii noastre de pe străzile DR. I. Rațiu și Gh. Barițiu.

     Activitățile de ecologizare au avut drept scop formarea unei atitudini pozitive față de mediu, societate și educație prin dezvoltarea competențelor sociale și civice.Unul dintre obiectivele vizate a fost dobândirea  de către elevi  a unor deprinderi de lucru pentru pregătirea permanentă, deoarece curățenia trebuie păstrată, iar  elevii Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” își doresc să mențină curate spațiile verzi și împrejurimile școlii unde învață zi de zi.

 

      Pentru ei, Luna curățeniei a fost un motiv să se mobilizeze și să mențină o atitudine responsabilă față de mediu, manifestând preocupare pentru conservarea și ocrotirea acestuia. 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh