21
Ma, Ian
50 New Articles

Educație
Typography

Slow Food Turda si Asociația StudCoop împreună cu partenerii săi inițiază proiectul EduKitchen, un program de educație alimentara cu scopul de a creste nivelul de cunoștințe asupra alimentației sănătoase în rândul tinerilor. EduKitchen este un proiect de educație alimentară care se va derula pentru prima oară la nivel național, prin parteneriatele rețelei Slow Food în România. Programul va fi implementat în Turda, Cluj Napoca (Slow Food Cluj Transilvania), Câmpia Turzii, Aiud, Iași (Slow Food Iași), Saschiz (Slow Food Târnava Mare) și Sighișoara. Problemele adresate de noi sunt alimentația nesănătoasă, risipa alimentară și lipsa educației alimentare în școli și în comunitățile urbane și rurale.

 

Mai multe amănunte vom putea oferi la finalul săptămânii, după conferința de presă, prezentarea proiectului și al partenerilor.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh