21
Mie, Aug
20 New Articles

Educație
Typography

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității „Babeș-Balyai” Cluj-Napoca a organizat, în 5 mai 2017, a patra ediție a concursului național „Să păstrăm un mediu sănătos”.  La acest concurs, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda a fost reprezentat de un echipaj format din elevii Hotea Răzvan și Attila Markusz, coordonați de dna profesoară Carmen Andronache, echipaj care a obținut premiul I în cadrul concursului.

Proiectul prezentat de elevii de la „Emil Negruțiu” – Poveste pe malul Arieșului - a abordat provocările contemporane ale impactului activităților antropice asupra mediului înconjurător, cu accent pe deversarea în satele din amonte, a gunoiului menajer în apele Arieșului.

 

            Comisia de evaluare, formată din profesori din cadrul facultății, a apreciat atât metodele de cercetare folosite de elevi cât și modalitatea modernă, interactivă de prezentare a proiectului.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh