19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Dragi colaboratori,
 
            Educația reprezintă un domeniu important în care Clubul Rotary Turda investește, dorind să realizeze implicarea tinerei generații în problemele comunității dar și să susțină creșterea calității în educație.
            În luna ianuarie Clubul Rotary Turda a lansat o provocare școlilor turdene, aceea de a participa la  concursul de proiecte ”O șansă pentru mediu”. Înscrierea școlii dumneavoastră în acest proiect ați făcut-o având în vedere menirea pe care o aveți pentru educarea tinerei generații, dar și din dorința de a participa activ la viața comunității din care toți facem parte.
            Avem onoarea de a vă invita  vineri, 12 mai, ora 1800, în sala de conferințe a Hotelului Sun Garden Turda, unde va avea loc prezentarea proiectelor realizate de școlile participante.
            Vă așteptăm la această întâlnire, pentru ca împreună să formăm o comunitate unită, care poate să facă din Turda un loc mai bun, mai curat, mai civilizat.
 
           
Vlad Nuți-Gabriela,
Președinte Club Rotary Turda 2016-2017
 
 
Parteneri: Asociația Rotary International District 2241 România şi Republica Moldova, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului Universitatea Babeș-BolyaiTurda Salina Durgau SACompania de Apă Aries Turda S.AAgrarus Prod S.R.L si Pizzeria Planet S.R.L.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh