21
Mie, Aug
20 New Articles

Educație
Typography

Colegiul „Emil Negruțiu” a demarat la începutul lunii mai proiectul FAST –Ferme Agricole Sustenabile în Timp  care își propune să-i aducă pe elevi mai aproape de realitățile din domeniul agricol și al industriei alimentare. Astfel, timp de patru zile, 15 elevi ai colegiului, vor vizita o fermă de vaci de lapte, o fermă de porci, o unitate de procesare a laptelui și una de procesare a cărnii, o cooperativă agricolă, se vor întâlni cu antreprenori de succes în marketizarea produselor lor și vor discuta cu experți ai USAMV Cluj și ai Direcției Agricole Cluj despre oportunitățile de viitor în domeniul agricol. Participanții vor descoperi ce înseamnă lanțul valoric scurt în agricultură și importanța stăpânirii acestuia pentru un mic producător.

 

Proiectul „FAST” este finanțat de Fundația Civitas și este parte a unui program mai larg susținut de Romanian-American Foundation și care implică opt licee cu profil agricol din România, printre care și Colegiul „Emil Negruțiu” Turda.     

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh