20
Sam, Iul
41 New Articles

Educație
Typography

În această săptămână au fost sărbătorite Zilele Colegiului Național Mihai Viteazul Turda printr-o serie de activități dedicate elevilor și profesorilor acestei frumoase și titrate instituții școlare. Dacă într-un material anterior relatam despre o reușită sesiune de comunicări în limba engleză desfășurată aici marți, iată că vineri, 19 mai 2017, porțile CNMV s-au deschis pentru zeci de elevi ai școlilor gimnaziale turdene, unii dintre ei, probabil, viitori elevi ai acestei instituții liceale de prestigiu din Turda. Prilejul a fost constituit de împlinirea a 108 ani de la înființarea CNMV.

La ora 10, Sala Festivă a Colegiului Național Mihai Viteazu era plină de invitați, elevi și profesori de la școlile din oraș, pentru care a fost pregătită o activitate pe teme de protecția mediului și alimentarea sănătoasă. După deschiderea oficială, pe durata căreia profesorii CNMV au transmis un mesaj de bun venit oaspeților, s-a prezentat, pe scurt, modul de desfășurare a competițiilor distractive pregătite pentru elevii claselor a III-a, a IV-a și a V-a din școlile turdene. Concursul a avut mai multe probe, toate legate de protecția mediului și alimentația sănătoasă: postere-eco realizate din fotografii, recunoaște fructul fiind legat la ochi, reciclat-viteză și vânătoarea de fructe.  Dacă la proba de reciclat-viteză elevii au aruncat la coșul de gunoi cu diferite deșeuri, vânătoarea de fructe a constat în găsirea cât mai rapidă a fructelor ascunse în iarba de pe fostul teren de fotbal al colegiului.

Activitățile au continuat în sala festivă unde elevi ai CNMV au susținut diverse momente artistice, cu dans, muzică etc. iar la final a avut loc și festivitatea de premiere.

 

FOTO: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10867-zilele-colegiului-mihai-viteazul-2017

 

VIDEO: http://turdainfo.ro/index.php/video/10868-zilele-cnmv-turda-2017

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh