21
Mie, Aug
20 New Articles

Educație
Typography

O frumoasă serbare de încheiere a anului școlar pentru clasele a VIII-a de la Școala Gimnazială „Teodor Mureșanu” s-a derulat, în premieră, pe scena Teatrului „Aureliu Manea” Turda. Foarte bine organizată, cu puține vorbe din partea profesorilor și cu accentul pe personalitatea frumoșilor absolvenți ai claselor a VIII-a, manifestarea la care părinții și rudele copiilor au umplut sala de spectacole a avut meritul de a fi una deschisă, relaxantă pentru copii, gustată de părintele-public. Iar meritul îi aparține, spun eu și îmi asum, proaspetei directoare, Gianina Matei, venită cu altă mentalitate, una modernă, pentru copii și de la copii, cu accentul pe aceștia. Iar copii din generația 2017 s-au simțit liberi și au făcut show. Dacă nu ar fi fost ea „vinovată”, atunci și precedentele serbări ar fi fost... la fel. Dar n-au fost, au fost învechite, închistate, aproape triste. De această dată, copii au citit cuvântări scrise din suflet, fără ezitări și cu emoțiile strunite, detașați, cu dezinvoltura vârstei și, mai ales, cu premii originale pentru fiecare profesor. Au acordat câte o diplomă, descriind, ca niște fini psihologi, profesorul sau profesoara, numindu-i, de la „cea mai fashion”, la cea mai „Dumnezeiască”, de la „cel mai pictural” la „cel mai în formă”.

Cei de-a VIII-a, părăsind ca adolescenți liberi școala în care au intrat sfioși, poate chiar timorați, au înmânat cheia școlii lor dregi celor de-a VII-a, spre pază și ducere mai departe cu cinste.

 Șase șefi de promoție și mulți olimpici, acestea sunt „fructele” muncii profesorilor de la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”, toți unul și unul, pregătiți să se ia de piept cu primul examen din viața lor: capacitatea.

Le urăm tuturor succes, iar părinților... să le trăiască!

----

Aici aveți 30 de poze de la frumosul eveniment: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10973-final-clasele-a-viii-a-scoala-teodor-murasanu-2017

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh